Főoldal » Bemutatkozás  » Miért nincsenek árak a honlapon?

Miért nincsenek árak a honlapon?

Különösen válság idején minden a pénz köré összpontosul - így van ez a honlapok esetében is. Azok, akik még sosem készíttettek korábban honlapot, elcsodálkoznak, hogy milyen magasak az árak, illetve hogy mennyi időt és munkát vesz igénybe egy komoly weblap kialakítása.

Ha ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 30 456 8182-es telefonszámon, e-mailen, vagy az oldal alján találhatói űrlap kitöltésével.  Átbeszéljük leendő honlapjával szemben támasztott igényeit és kéréseit – mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.

Sokan kérdezik, hogy miért nem tüntetjük fel az árainkat a honlapunkon...

 1. Mivel minden projekt más, ebben a szakmában nem válnak be az „egy kaptafára készült” megoldások. Minden egyes holnapra egyedi árat adunk - a projekt komplexitásától függően - a marketinges, a designer és a programozó csapattal közösen. Képtelenség lenne előre meghatározott árakat feltüntetni a Marketing4u honlapján.

  Az nyilvánosan közzétett, fix árak sikertelen együttműködéseket és honlapokat eredményeznek. Vagy az ügyfél fizet magasabb árat, vagy a programozónak kell többet dolgoznia, mint tervezte, mert olyan extrákat is bele kell fejlesztenie a honlapba, amikről az ügyfél úgy gondolta, hogy benne vannak az árban.
 2. Honlapkészítésnél ne az árat nézze, hanem a honlap hatékonyságát, értékét! A Marketing4u minőségi, hatékony, magas konverziót produkáló honlapokat készít, az ügyfél igényeit maximálisan képviselve. Egy 100.000 forintos weboldal, amely 50.000 Forint bevételt hoz sokkal drágább, mint egy 1 millió Ft-os, ami 10 millió Forintot hoz a konyhára. Ez két szélsőséges példa, de hatásosan érzékeltetik a honlap értéke és ára közötti különbséget.

  Emiatt nem lépünk versenybe olyan esetekben, ahol csak az ár számít. Többször kerültünk olyan helyzetbe, ahol egyértelműen láttuk, hogy az ügyfél nem az ajánlat lényegi tartalmát tartotta szem előtt, hanem a legolcsóbb ajánlatot várta.

  Tény, hogy a Marketing4u nem a legolcsóbb, de a több mint tíz éves tapasztalatunkkal olyan tudás és szakértelem birtokában állunk, mellyel kiváló és hatékony honlapokat készítünk megbízóinknak.
 3. Ha egy webfejlesztő fix árat mond egy honlapra az ügyfél igényeinek ismerete nélkül, az vagy gyenge minőségű szolgáltatást nyújt, vagy a később felmerülő kiegészítő szolgáltatásokért/ funkciókért borsos árat számit majd fel.

  Sok ilyen cég van a piacon. Egy olcsó honlapnak majd máshol fizetik meg az árát; általában sablonos honlapot kínálnak, ami ugyanúgy néz ki és működik, mint 100 másik, amit „terveztek”. Az is előfordulhat, hogy nyílt forrású terméket használnak ahelyett, hogy maguk programoznának és a kész modulokat nem lehet az ügyfél kérései szerint módosítani.
 4. Minden munka esetén más az óradíjunk. Ha egy ügynökség alvállalkozójaként dolgozunk, kevesebbet számlázunk, mint amikor mi szerződünk közvetlenül az ügyféllel, vállalva a felelősséget a projekt folyamatos menedzselésére.

  Annak ellenére, hogy sok cég kínálja olcsó vagy akár ingyenes szolgáltatásait, nem javaslom Önnek, hogy ilyen céget bízzon meg honlapja kialakítására. Előbb utóbb mindig bebizonyosodik, hogy az ember azt kapja, amiért ténylegesen fizetett.

Befejezésként mégis mondok egy árat; mivel sok munka van egy honlappal a méretétől függetlenül, van egy minimum díjunk. Ez alatt nem éri meg elvállalnunk a munkát.

A honlapkészítési díjak a Marketing4u-nál 200.000,- Ft –nál kezdődnek. Az általunk adott árajánlat összege attól függ, hogy milyen funkciókat és megoldásokat kér az ügyfél az egyszerű holnapkialakításon felül – összetett funkciókat, optimalizálást, tartalomkezelő rendszert, hírlevél rendszert, vagy épp egy izgő-mozgó flash oldalt.

Kérje ajánlatunkat, ha minőségi honlapra van szüksége!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 30 456 8182-es telefonszámon, e-mailen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével. Átbeszéljük leendő honlapjával szemben támasztott igényeit és a honlap fejlesztés kapcsán felmerülő kéréseit – mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.


Ajánlatkérés célja új honlap készítése
meglévő honlap átalakítása
honlap elemzés


Kérdések, kérések és megjegyzésekellenorzo kód

Adatait harmadik félnek nem adjuk ki és bizalmasan kezeljük!

A kérdőív alapján részletes honlap fejlesztés árajánlatot készítünk és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Legújabb szakcikkekIratkozzon fel hírlevelünkre

Minden hónap első keddjén megjelenő hirlevelünkkel segítünk honlapja használhatóságának és hatékonyságának növelésében.

© 2004-2009 Marketing4u Bt.
Ajánlatkérés | Bemutatkozás
Honlapkészítés referenciáink
Honlap elemzés és tesztelés | Egyedi tartalomkezelő rendszer