Főoldal » Szakcikkek

SzakcikkekFelhasználóbarát honlapkészítés szakcikkek (47 cikk)

Tudta Ön, hogy az internet felhasználók több mint 83%-a elhagyja a honlapot, ha úgy érzi, hogy túl sok klikkeléssel találja csak meg amit keres? Ön ne essen ebbe a hibába! Cikkeink segítségével részletesebben megismerkedhet a honlap használhatóság (=website usability) alapelveivel és trendjeivel.


E-mail marketing szakcikkek (8 cikk)

Remek ha nagy az oldal látogatottsága, de ha nem gyűjtünk adatokat (e-mail címek, nevek) a látogatókról, akkor az egész semmit sem ér. Ha a látogató vásárlás nélkül megy el az oldalról, akkor valószínűleg soha nem tér majd vissza. Olvasson többet az e-mail marketingről, hogy üzeneteit rendkívül alacsony költségen tudja eljuttatni azok számára, akik kifejezték érdeklődésüket cége termékei (vagy szolgáltatásai) iránt.


Keresőmarketing szakcikkek (11 cikk)

A keresőmarketing (SEM = Search Engine Marketing) a honlap láthatóságát növeli a keresők (pl. google, yahoo, vizsla) találati oldalain, keresőoptimalizációval, vagy fizetett hirdetések megjelentetésével. Cikkeinkből sokat tanulhat arról, milyen eszközökkel juttathatja előrébb honlapját a keresőkben.Iratkozzon fel hírlevelünkre

Minden hónap első keddjén megjelenő hirlevelünkkel segítünk honlapja használhatóságának és hatékonyságának növelésében.

© 2004-2009 Marketing4u Bt.
Ajánlatkérés | Bemutatkozás
Honlapkészítés referenciáink
Honlap elemzés és tesztelés | Egyedi tartalomkezelő rendszer